Benvinguts a la web de l'escola municipal de música de Solsona  
 
       
 
 

ACTIVITATS

Alumnes de diferents especialitats participen a la Fira de Sant Isidre

El matí de dissabte van actuar diferents alumnes a l’ escenari del Passeig

Dissabte 13 durant tot el matí, diferents alumnes i formacions de l’EMM de Solsona van anar desfilant pel petit escenari instal·lat al Passeig, oferint la seva música amb actuacions de diferents formats i estils.

Entre les 11h i les 14h van anar participant alumnes de totes les edats amb actuacions individuals o de grup, animant l’ambient del passeig, que va arribar a reunir un bon nombre d’espectadors.

Entre les actuacions es van poder escoltar grups de violins, saxos, acordions, flautes, i clarinets, així com actuacions individuals de trompa, cant i piano.

L’EMM sempre ha col·laborat amb actuacions musicals per la Fira de Sant Isidre, tot i que aquest és el segon any que ho fa amb aquest format, sobre l’escenari del Passeig.

Va ser un matí molt bonic! Gràcies a tots els que vau participar-hi!!

L'EMMS participa a la Cantata de la Catalunya Central

El diumenge 26 de març es celebrà al Teatre Kursaal de Manresa, la novena edició de la Cantaxics que aquest any es titula “Qui vol el llop?”, amb text i il.lustracions de Manel Justícia i música de Xavier Ventosa.

A la cantata infantil, organitzada per l’ACEM (Catalunya Central), hi participaren uns 850 alumnes entre 3 i 8 anys d’unes 20 escoles de música de la Catalunya Central.

Com en anys anteriors, hi han participat els alumnes d'Iniciació i 1r i 2n de Grau Elemental de l'EMMS, d'on l'alumnat en va poder extreure una gran experiència gràcies al format simfònic de la cantata, tan a nivell vocal com instrumental.

Encoratgem a seguir amb aquesta iniciativa tan enriquidora i que fa que, a través de la música i del cant, s'uneixin vivències.

 

L’OITLL TANCA EL CURS AMB L’ÚLTIM ENCONTRE I EL CONCERT FINAL

L'Escola Municipal de Música de Solsona participa a la tercera i última trobada de l'OITLL

El passat cap de setmana del 18 i 19 de març va tenir lloc la darrera trobada de l'Orquestra Infantil de les Terres de Lleida; aquest tercer encontre va fer-se a Agramunt.

Els alumnes de l’escola de música van arribar dissabte al matí al Teatre Casal d'Agramunt, on van començar tot un dia intensiu d'assajos, sota la batuta de l'Albert Gumí.

A la tarda, van tenir una sorpresa: els convidaven a berenar a la Xocolateria Jolonch! Xocolata desfeta i melindros... Boníssim! Amb forces renovades van continuar l'assaig de la tarda amb un resultat molt bo i una molt bona feina feta!

Tot aquest treball va culminar amb el concert que va tenir lloc diumenge a les 12 del migdia al mateix teatre.

S'acaba aquí un cicle de tres caps de setmana intensius on els nens i nenes de l’Escola de música de Solsona han treballat de valent al costat d’alumnes d’altres escoles i s'han endut una experiència molt gratificant.

 

L’EMM DE SOLSONA PORTA LA DÀMARIS GELABERT

L’AMPA organitza un concert pels alumnes de l’escola

El passat dijous 16 de març els nens i nenes de l’escola de música van tenir l’oportunitat de gaudir en directe de les cançons de la Dàmaris Gelabert, en un concert de petit format que es va realitzar a les 6 de la tarda a la Sala d’actes del Casal de Cultura.

El concert va ser molt participatiu; els nens van gaudir de moltes cançons conegudes, van cantar, ballar i participar de les diferents propostes musicals de la Dàmaris, que va desplegar el seu repertori durant una hora.

Aquesta activitat va ser organitzada per l’AMPA de l’escola i forma part dels actes previstos per la Setmana Cultural que es durà a terme durant la primera setmana d’abril, tot i que per qüestions d’agenda de la Dàmaris Gelabert es va avançar en el calendari.

 

L’EMMS PARTICIPA EN EL SEGON CAP DE SETMANA DE L’ORQUESTRA INFANTIL DE LES TERRES DE LLEIDA

El segon encontre del curs s’ha realitzat a Ponts durant el cap de setmana del 18 i 19 de febrer. Com ja és habitual, s’han compaginat assajos parcials amb assajos del tutti orquestral i els nens i nenes que hi ha participat han treballat molt alhora que han gaudit de la música i de la convivència.

Diumenge al matí es van obrir les portes al públic per fer un assaig obert als pares i mares dels músics així com als veïns de Ponts.

L’experiència ha estat molt positiva i motivadora per tots els joves músics participants, que ja esperen amb ganes el proper i últim encontre del curs.

 

1a TROBADA DE L'OITLL

El cap de setmana del 21 i 22 de gener va tenir lloc la 1a Trobada de l'Orquestra Infantil de les Terres de Lleida, a Cervera.

Van participar-hi nou alumnes de la nostra Escola, amb les especialitats de viola, clarinet, flauta travessera, trompa, saxo i acordió.

Dirigits pel l'Albert Gumí, qui ja fa tres anys que està davant del projecte, va ser una experiència molt enriquidora per a tots plegats.

La propera trobada serà a Ponts el cap de setmana del 18 i 19 de febrer.

 

 


 
L'AMPA
Activitats
Fes-te'n soci
 
 
     
  Pujada del Castellvell, s/n - 25280 SOLSONA - T 973 480 563  
ajuntament de Solsona